Jordbærplantene måtte flyttes og er midlertidig satt i potter…

Det gamle jordbær stedet måtte fjernes, så nå er nettopp 73 jordbærplanter pottet om med kugjødsel og klargjort for den nye plante-plassen som ikke er ferdig. Kanskje blir det flere potter for jeg kaster ikke planter.

Disse står på ovns-brett for å unngå ugress fra bunnen og de kan få en tår når de trenger det. Ovns-brett kan kjøpes billig på loppe-marken. 5 brett til en 10-er har jeg opplevd. Det er lettere å vanne når det er 10-16 potter, på et brett. Det at plantene står i potter gjør dem sterkere fordi de slipper å få  rotsystemet ødelagt eller revet i når plantene skal plantes om på det nye stedet…
markjordbær
Dette er bilde fra en jordbær krukke der det er noen få planter markjordbær…
Bilde fra 19.08.16…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *