Hjertebergblomst, Hjerteblom, Bergenia

Hjertebergblomst, Hjerteblom, Bergenia

gr-blad-wenche

Her har planten bodd i noen år, i en plastpotte.
Det var for å ikke miste den av syne og for å forsøke å få den opp og frem. Den trives i skyggen av en skogskjegg ved stubben.

Siden jeg har bevart stubbene i hagen får jeg blåbær og tyttebær, som hyggelig dekorasjon…

Minner fra en svunnen tid…
Denne tåler det meste og jeg husker dem såvidt fra 60 tallet, steinbed der noen hadde store glass stener til pynt i bedene. Noen steiner var gjennomsiktige, andre var gule, grønne og blå. Steinene fasinerte nok mest den gang må jeg innrømme ellers hadde jeg nok ikke fanget bilde av planten på samme måten…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *